Themamiddag Café P.C.: Skype

HOLTEN – Het Sociaal Cultureel Werk heeft iedere woensdagmiddag voor belangstellende het Café P.C. open: het café waar u onder het genot van een kopje koffie of thee welkom bent met al uw vragen over het werken met de computer.

Nieuw dit seizoen zijn de themamiddagen bij Café P.C. Iedere eerste en middelste woensdag van de maand zal tijdens het Café een bijzonder of interessant onderwerp behandeld worden. Uiteraard met volop ruimte voor al uw vragen over het betreffende onderwerp.

Op woensdagmiddag 4 april vindt bij café P.C. de vierde themamiddag van dit jaar plaats. Het thema van deze middag is: ‘Skype’.

Skype is een programma wat op het Internet gratis te downloaden is. Het is een programma waarmee skype-gebruikers gratis met elkaar kunnen bellen, en videogesprekken kunnen voeren. Hebt u een familielid of kennissen ver weg of in het buitenland zitten? Met Skype kunt u niet alleen luisteren en praten, maar elkaar ook zien! En zo heeft Skype nog een aantal andere handige en meestal gratis functies. Docent HaJe Jannink zal deze middag meer vertellen over de werking van Skype, en al zijn functies.

De themamiddag vindt plaats op woensdag 4 april, van 15.00 tot 17.00 uur in zaal 4 van het Kulturhus in Holten. De kosten voor de themamiddag bedragen € 5,-, inclusief een kopje koffie.

Voor meer informatie over café P.C. en de themamiddag, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, http://www.socuweholten.nl

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.