voor Holten, door Holten

Themamiddag Café P.C.: Online (reis)veilingen

0

HOLTEN – Vanaf woensdag 13 januari heeft het Sociaal Cultureel Werk het Café P.C. weer geopend; het café waar u onder het genot van een kopje koffie of thee welkom bent met al uw vragen over het werken met de computer. Nieuw dit seizoen zijn de themamiddagen bij Café P.C.

Iedere eerste woensdag van de maand zal tijdens het Café een bijzonder of interessant onderwerp behandeld worden. Uiteraard met volop ruimte voor al uw vragen over het betreffende onderwerp.

Op woensdagmiddag 15 februari vindt bij café P.C. de tweede themamiddag van dit jaar plaats. Het thema van deze middag is: ‘Online (reis)veilingen’. Bij veilingen denkt u misschien aan antiek, schilderen, een veilingmeester die met zijn hamer slaat. Niets is tegenwoordig minder waar! Op het Internet zijn er ontzettend veel soorten veilingen: vakanties, dagjes weg, merkartikelen, etc etc. En met een beetje geluk zijn al deze producten voor een klein prijsje te krijgen. Docent Jos Defilet zal u wat meer laten zien over deze wondere wereld van de online veilingen.

De themamiddag vindt plaats op woensdag 15 februari, van 15.00 tot 17.00 uur in zaal 4van het Kulturhus in Holten. De kosten voor de themamiddag bedragen € 5,-, inclusief een kopje koffie.

Voor meer informatie over café P.C. en de themamiddag, kunt u contact opnemen met het Sociaal Cultureel Werk, Smidsbelt 6 te Holten, 0548 36 27 55, www.socuweholten.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.