Theaterspektakel Holten

0

Holten – Het theaterspektakel David kon al van start melden wij u in juni. Dankzij subsidies van de provincie Overijssel,  de Gemeente Rijssen- Holten, het Oranje Fonds, het Prins Bernard Cultuurfonds en de Raboproject prijs.

Op vrijdag 16 november presenteerde op de Kalfstermansweide, in het hartje van Holten, de stuurgroep van  de Stichting Theaterspektakel Holten een maquette van het decor van het spektakel David. Dolf Moed gaf daar  later een toelichting op in Restaurant “De Biester”. Een spannend decor dat vele mogelijkheden heeft om van het theaterspektakel dat op 25 en 26 april zal worden uitgevoerd een boeiend kijkspel te maken.

Tevens tekende Martin Leferink van Leferink belastingadvies, accountancy en financiële planning het hoofdsponsoring contract met de Stichting Theaterspektakel Holten.

Op de 16e november ging ook de website van het theaterspektakel het web op. Wilt u meer weten, wilt u misschien een vriend worden van het theaterspektakel, zie dan:

http://www.theaterspektakelholten.nl.

De posters, flyers en al de uitingen die horen bij het theaterspektakel David werden ook op de 16e getoond. Zo kunt u vriend worden van David met daarbij een toegangskaart en allerhande voordelen en exclusieve David gadgets. Bij de VVV Holten kunt een theaterbon voor het Spektakel kopen en daarmee kunt het vriendenpakket cadeau doen aan een familielid, een relatie, een vriend of als Sint Nicolaas cadeau in een schoen stoppen. 

U weet het : De Stichting Theaterspektakel Holten wil op 25 en 26 april 2008 op de Kalfstermansweide in het centrum van Holten weer een spektakel opvoeren onder de titel David.

Daartoe wordt voor deze 2 avonden een theater gebouwd met ruim 1500 zitplaatsen.
Kaarten zijn vanaf 1 febr. Te koop bij VVV Holten, Markelo, Bathmen, Laren, Rijssen, Nijverdal en bij Boekhandel Heusinksveld in Holten.

Een gebeuren in Holten, voor Holtenaren, met Holtenaren, door Holtenaren en een ieder ander die wil en kan participeren. Zo zullen ook verschillende verenigingen worden benaderd om mee te doen.  Een kijk- en beleefspektakel voor Holtenaren en iedereen uit de wijde omgeving

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.