Theater & diner-actie Kulturhus Holten op 11 oktober

0

HOLTEN – Vrijdag 11 oktober treedt Henry van Loon op in het Kulturhus Holten.

Speciaal voor zijn show ‘Electropis’ is er een actie, namelijk theatershow&diner bij Tastoe voor slechts €20,-. Over de show zegt Henry van Loon zelf: ‘Van nature los ik graag situaties op met een grapje. Soms resulteert dat hilarische en absurde situaties op. En dat is precies wat ik in mijn show laat terugkomen’.

Henry van Loon, cabaretier uit de stal van Youp van ’t Hek, is heel bekend in West-Nederland. In het oostelijk deel is dat nog niet zo. Maar daar gaat verandering in komen. Zijn optreden afgelopen vrijdag in  Doetinchem sloeg erg aan bij het publiek. Vrijdag 11 oktober vertoont hij zijn kunsten in Holten. Het vermaken van mensen zat er al vroeg in bij Henry. ‘Ik deed mee aan iedere playbackshow en was in de klas de grote druktemaker, tot wanhoop soms van de leraren.’ Gelukkig drijft hij zijn huidige publiek niet tot wanhoop. Sterker nog, ‘met zijn snelheid en zijn grote acteertalent trekt Henry van Loon het publiek een krankzinnig universum binnen, aldus De Volkskrant.

Wat kunnen we in Holten van Henry verwachten?
‘Ik vertel over dingen die ik meemaak, wat mij opvalt en hoe ik dingen zie. En dat kunnen hele simpele dingen zijn. Eén van mijn acts is de ‘verkoper-act’. Wat mij opvalt tegenwoordig, is dat heel veel verkopers maar weinig verstand van zaken hebben. Sommigen lezen zelfs de gebruiksaanwijzing voor waar je bij staat. Nou, ik kan je wel zeggen dat dat leidt tot soms hele vreemde situaties. Althans, als je Henry van Loon heet.’
 
Theater&diner-actie
Henry zelf heeft veel zin om op te treden in Holten. ‘Mijn ervaring tot nu toe is dat mensen in het oosten van Nederland mijn grappen erg waarderen, dus dat komt in Holten ook helemaal goed.’ Speciaal voor alle bezoekers van de show Electropis is er een leuke theateractie: theater & diner bij Tastoe voor slechts €20,-. Je koopt een theaterticket bij de bibliotheek of online op http://www.kulturhusholten.nl en op vertoon van dit ticket bij Tastoe betaal je slechts €6,50 voor het dagmenu (ipv €12,50).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.