Tennisclinic met Paul Haarhuis bij TC Holten

0

HOLTEN – Tennisclub Holten organiseert een tennisclinic met Paul Haarhuis op zaterdag 27 september aanstaande. De clinic start om 14.00 uur en is bedoeld voor sportieve Holtenaren die de tennisvaardigheden verder wensen te ontwikkelen.  Of voor degene die tennis als sport eens willen uitproberen.  Indien je gewoon nieuwsgierig bent en houdt van sportspektakel, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom op het fraaie tennispark aan Valkenweg 6.

Paul Haarhuis, die vooral in het dubbelspel met Jacco Elthingh grote successen boekte en alle grandslamtoernooien won, wordt gedurende de tennisclinic bijgestaan door de huidige trainer van TC Holten Marc IJzerman (top 40 speler).  Paul en Marc geven de deelnemers een flinke tennistraining en sluiten het evenement met een spectaculaire demo.

De tennisclinic wordt voorafgegaan door de finales van de clubkampioenschappen welke  tussen 10.00 en 14.00 uur worden afgewerkt door de tennis-top van Holten. De finales gecombineerd met de tennisclinic zorgen voor een spectaculaire sportieve attractie!

Deelnemers voor de tennisclinic met Paul Haarhuis kunnen zich aanmelden via [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.