voor Holten, door Holten

Tamara Oostervelt schrijft kinderboek, maar…

0

Geachte Lezer,

Ik ben Tamara Oostervelt. Ik ben 12 jaar oud, en ik heb een kinderboek geschreven.

Voordat dat boek gedrukt wordt, wil de uitgever (Boekscouts-yo) graag weten of genoeg mensen het boek willen kopen.

Ik zou willen vragen of u mij wilt helpen. Als u interesse heeft in mijn boek, stuur dan uw e-mail adres naar [email protected] , vermeld erbij dat u interesse heeft in mijn boek en dat u uw toestemming geeft om een e-mail van de uitgever te ontvangen. (Ik stuur alle e-mail adressen naar de uitgever (Boekscouts-yo). Uiteindelijk sturen zij dan een e-mail met hoe u het boek kunt bestellen en verdere informatie.)

Maar u bent tot niets verplicht. Als u nog meer mensen weet die interesse heeft, laat hun dan ook mij e-mailen.
Ik hoop dat mijn boek wordt uitgegeven!

Alvast bedankt!

Tamara Oostervelt

WAARDEER JE DIT ARTIKEL?

Deel dit artikel dan met je vrienden!
Wanneer je actief deelt zul je dit bericht minder vaak zien!
close-link