Tamara Oostervelt schrijft kinderboek, maar…

0

Geachte Lezer,

Ik ben Tamara Oostervelt. Ik ben 12 jaar oud, en ik heb een kinderboek geschreven.

Voordat dat boek gedrukt wordt, wil de uitgever (Boekscouts-yo) graag weten of genoeg mensen het boek willen kopen.

Ik zou willen vragen of u mij wilt helpen. Als u interesse heeft in mijn boek, stuur dan uw e-mail adres naar [email protected] , vermeld erbij dat u interesse heeft in mijn boek en dat u uw toestemming geeft om een e-mail van de uitgever te ontvangen. (Ik stuur alle e-mail adressen naar de uitgever (Boekscouts-yo). Uiteindelijk sturen zij dan een e-mail met hoe u het boek kunt bestellen en verdere informatie.)

Maar u bent tot niets verplicht. Als u nog meer mensen weet die interesse heeft, laat hun dan ook mij e-mailen.
Ik hoop dat mijn boek wordt uitgegeven!

Alvast bedankt!

Tamara Oostervelt

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.