“Talent in”t Hus”

0

HOLTEN – Op zondag, 16 juni is het weer zover. Voor de derde keer in het seizoen vindt het “Talent in’t Hus” plaats in de Achmea zaal van het Kulturhus in Holten.

Jongeren bijgestaan door gevorderde en professionele muzikanten beklimmen het podium en brengen in een wervelde show ingestudeerd werk ten gehore.

 

De dag ervoor vindt in het Kulturhus de generale repetitie plaats. Samen met vrijwilligers voor geluid en licht wordt de show in scene gezet.

Het Talenthus Holten is een samenwerkingsproject van: Het Kulturhus Holten, Het Muziekonderwijs Centrum Holten, Jeugdhonk “De Liesen”en scholengemeenschap “De Waerdenborch”

Dit maal zal een flink aantal leerlingen en docenten van het Muziekonderwijs Centrum Holten in de schijnwerpers staan. Er zullen o.a. nummers van: Adele, Michael Jackson, Joan Osborne, Rihanna, Train, Jason Mraz, Jim Croce, Christina Aguilerra, Venessa Carlton, Natalie Umbruglia en John Mayer worden uitgevoerd. De uitvoerende leerlingen van het MOC wonen allen in Holten en omstreken.

Na een korte pauze zullen twee bands optreden. Het  zijn Kroepin en Ostrich. Kroepin komt uit Holten en de leden van Ostrich zijn allen leerlingen  van de scholengemeenschap “De Waerdenborch”.

Wilt u de samenwerking tussen jongere en oudere aspirant muzikanten meemaken, dan is deze zondagmiddag vast een goede besteding. De organisatie en alle deelnemers hopen aangemoedigd te zullen worden door publiek dat in grote getale optrekt naar het Kulturhus.

Aan de entreeprijs van 3,- euro zal het niet liggen. En wie weet, doet u volgend seizoen zelf mee met een project van “Talent in’t Hus”.

U bent van harte uitgenodigd.

De organisatie van “Talent in’t Hus” Holten

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.