Stichting Tsjernobyl zoekt gastgezinnen

HOLTEN – Hoi, mijn naam is Polina. Ik ben 9 jaar oud en woon in Osawaya, een klein dorp in de buurt van Pinsk in Wit-Rusland. Door de ramp met de kerncentrale in Tsjernobyl in 1986 is het gebied waar ik woon besmet geraakt met radioactieve straling. Hierdoor is de gezondheid van de mensen in de besmette gebieden erg slecht. Om een betere weerstand op te bouwen, kom ik samen met 29 andere kinderen in september naar Nederland. Wij nemen onze juf ook mee, die ons overdag op school les zal geven. Daarnaast zullen er leuke activiteiten gepland worden. Samen met Stichting Hulp aan Tsjernobylkinderen ben ik op zoek naar een leuk gastgezin, dat mij twee maanden een warm thuis wil bieden. Zou jij het leuk vinden om mij of één van de andere kinderen te helpen gezonder en sterker te worden en een hele mooie ervaring te bieden, kijk dan even op http://www.tsjernobylholten.nl of neem contact op met Tonny Heusinkveld 061282874.
Er is ook een informatieavond op dinsdag 17 Mei a.s. om 20.00 uur in de Kandelaar, Stationsstraat 4 te Holten

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer