Stichting hulp aan tsjernobylkinderen Holten organiseert Survivaltocht

0

HOLTEN – Het doel is om de komst van Wit-Russische kinderen naar Holten mogelijk te maken.

Vanaf januari zullen 26 Wit-Russische kinderen twee maanden lang in  Holten zijn. Zij logeren dan in gastgezinnen en gaan gewoon naar school.

De kinderen wonen in Wit-Rusland in dorpen waar ze nog dagelijks in aanraking komen met ‘radioactieve straling’. Dit is erg slecht voor hun gezondheid. De ‘radioactieve straling’ is in de dorpen terechtgekomen bij een grote ontploffing van de kerncentrale van Tsjernobyl in 1986.In de twee maanden dat de Wit-Russische kinderen in Holten zijn, verbetert hun gezondheid en weerstand sterk.

Wil jij ook iets voor deze kinderen betekenen, doe dan mee  met de spannende survivaltocht kosten om ‘s avonds mee te mogen doen is 5 euro per persoon

Voor de basisschool jeugd betekend dit een spannende middag lekker vies worden,  voor de jeugd van het voortgezet onderwijs en volwassenen een uitdaging, een echt zware training die je niet snel zult vergeten.

Om het beheersbaar te houden is er voor de avond een limiet van 200 personen die ‘s avonds mee mogen doen. je kunt je inschrijven het inschrijf formulier op de site : http://www.tsjernobylholten.nl/survival/ ( Let op dit is alleen voor de avond de basisschool leerlingen kunnen via school inschrijven)  

Deze wordt gehouden op woensdag 5 juni 2013 bij ijsclub de Noordpool dorpendijk 5

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.