Sterk internationaal deelnameveld Onk Motorcross Markelo

HOLTEN / MARKELO – Motorclub Ons Genoegen is druk bezig met de organisatie van het grootste Motorsport evenement van Overijssel, het draait natuurlijk om de Open Nederlandse titel 9 augustus en op 8 augustus om het Nederlandse titel, maar zeer zeker wordt het randgebeuren niet vergeten! Het moet een uitje worden voor het hele gezin, zo is er naast de strijd op de baan veel te zien en te beleven, op het rennerskwartier kan men handtekeningen en posters vergaren van de beroemde rijders en hun teams, men kan een kijkje nemen bij de mobiele werkplaatsen van de teams en fabrieksteams.

Maar ook de Dakar voertuigen van Wevers auto sport uit Markelo krijgen een speciale plek waar men deze van heel dichtbij kan aanschouwen. In de pauze is er een demo van radio grafische bestuurbare rally auto’s, welke spectaculair het binnen terrein van de Herikerberg benutten. Go go danseressen van Jan Postema dance en Tessa de Wilde zullen rijders en publiek in samenwerking met DJ Flo en muziek van W&W lift off opzwepen.

In de regio zal natuurlijk alle aandacht uit gaan naar het aanstormende talent Rick Elzinga uit Zenderen waar hij de strijd gaat opnemen tegen de Wereld kampioen 85 cc Raivo Dankers. Naar de leider in de Mx1 klasse Ceriel Klein Kromhof uit Daarle en de sterk rijdende Rick Satink, zullen zij bestand zijn tegen de inbreng van Husqvarna fabrieksrijder Dean Ferris uit Australië en vele andere Wereldtoppers.

De mx2 klasse is ook om te smullen met o.a. Mike Bolink uit Holten, hij gaat de strijd aan met de hele Wereld top waaronder Ktm Red Bull Davy Pootjes, Hsf Ktm Brian Bogers en Roberts Justs (Letland), Husqvarna fabrieksrijder Harri Kullas (Finland), Kawasaki fabriek rijders Petr Petrov (Bulgarije) en Thomas Covington (Usa).

Voor inwoners van de Holten en voor alle vakantie gasten is er een speciale kortings actie van 5 Euro voor volwassenen, door middel van een kortings flyer, deze kortingsflyer is te verkrijgen bij:
Prins Boekhandel, Markelo
VVV, Markelo
VVV, Holten
Van Munster Tweewielers, Hellendoorn
Alle campings in de Hof van Twente, Holten, Rijssen en Laren

Kinderen tot 12 jaar gratis entree
Kinderen 12 tot 16 jaar, vrij entree op 8 aug / 10 euro op 9 aug
Volwassenen: 5 euro op 8 aug / 20 euro op 9 aug

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer