Startersavond Vincent Makelaars groot succes!

2

HOLTEN – Op woensdagavond 28 april heeft Vincent Makelaars gezamenlijk met Rabobank West Twente een succesvolle Startersavond georganiseerd.

Er kwamen diverse starters op de woningmarkt naar het kantoor aan de Dorpsstraat 33 in Holten.

“Deze avond is de perfecte manier voor starters om zich te laten informeren over de mogelijkheden voor het kopen van een eigen huis. Tijdens deze avond hebben wij op een laagdrempelige manier laten zien dat het kopen van een huis voor veel starters wel degelijk tot de mogelijkheden behoort”.

Aldus Wim Bulsink van Vincent Makelaars. In een informele sfeer konden bezoekers al hun vragen, geheel vrijblijvend, stellen over het kopen van een huis. De starters konden bij de adviseurs van Rabobank West Twente terecht voor informatie over hypotheken en het maximaal te lenen bedrag. Na afloop kregen alle bezoekers een informatietas mee als start voor de zoektocht naar hun droomhuis.

“De belangstelling op de Startersavond geeft toch aan dat er herstel op de Holtense woningmarkt zichtbaar is. In het lagere prijssegment zijn serieuze woningzoekers aanwezig, waardoor er weer beweging ontstaat”. Aldus Bulsink. “De starters hebben op dit moment keuze uit diverse woningen en appartementen, waarbij ook nog gebruik kan worden gemaakt van de Starterslening.”

Vincent Makelaars en Rabobank West Twente kijken zeer tevreden terug op de succesvolle Startersavond.

2 Reacties
  1. Renee zegt

    Typisch gevalletje van; wij van Wc eend adviseren Wc eend;-)

  2. Renee zegt

    Typisch gevalletje van; wij van Wc eend adviseren Wc eend;-)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.