Start verkoop openluchtspel ‘niks is zoas ’t lik’

0

HOLTEN/LOO-BATHMEN – Dit jaar bestaat de Looschool 100 jaar.

Reden voor een feestje in de vorm van een openluchtspel op 27, 28 en 29 april, op het terrein van het zwembad de Looermark.

Spelers en vele vrijwilligers zijn volop in voorbereiding om het driedaags spektakelstuk ‘Niks is zoas ’t Lik’ tot een goed einde te brengen. Het stuk wordt geregisseerd door Jawin Klein Hegeman.

De titel is veelzeggend en staat borg voor  veel verassingen  en lachsalvo’s, die het publiek voorgeschoteld gaat krijgen. ‘Niks is zoas ’t lik’ zal nostalgische gevoelens boven halen en een sfeer oproepen waarin veel mensen zichzelf in herkennen. Loo-Bathmen uit begin jaren ’60 staat model voor het spel, met herkenningspunten als Bakkerij Smijs en café Heintje.

Met ruim 25 spelers, 50 vrijwilligers en dankzij de onontbeerlijke steun van lokale sponsors wordt dit een spektakelstuk dat u niet mag missen!

Naast de spelers uit Loo Bathmen spelen mee, Toos van de Enk en Appie Haarman van de Bathmense Revue en uit Holten, Mieke Sluiter, Erwin Hurenkamp en de Vèèrkàànte Viefkop.

De kaartverkoop is gestart op 1 maart. De kaarten zijn verkrijgbaar kaarten bij de volgende voorverkoopadressen of via de website: http://www.openluchtspel-loobathmen.nl

    * The Readshop te Bathmen
    * Bistro Bodega Graaf Otto te Loo-Bathmen
    * Café/Zalencentrum Het Bonte Paard te Dijkerhoek
    * Grand Cafe Bistro-rant ’t Langenbaergh te Laren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.