Start lessen sv BATO 2012 – 2013

0

HOLTEN – s.v. BATO  start het seizoen 2012 – 2013 op dinsdag 4 september met een vernieuwd programma.

Het aanbod biedt ook dit seizoen weer diverse mogelijkheden voor iedere leeftijd. Eén van de hoogtepunten van het nieuwe seizoen wordt de grote BATO-show op zaterdag 13 april in sporthal ’t Mossink.

In het programma is Klassiek Kinderballet voor de jeugd van circa 6 t/m 8 jaar weer van de partij. Deze balletlessen leren kinderen op een speelse en fantasierijke manier de beginselen van de klassieke stijl. Voor volwassenen is  er Bodyshape, werken op een goede manier aan een beter figuur. De lessen worden gegeven  op de woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur. Verder zal bij voldoende belangstelling in het najaar een cursus weerbaarheid voor meisjes worden georganiseerd (ongeveer 10 lesssen voor de leeftijd van circa 12  t/m 16 jaar). Aan de orde komen hier leren beter voor jezelf op te komen en zelfbewuster overkomen.

Senioren kunnen naast de afdeling Bodyshape ook het komende seizoen weer kiezen voor Gymnastiek, Judo / Zelfverdediging, Recreatief Volleybal en Bewegen voor Senioren.

Het komende seizoen worden voor de jeugd naast Klassiek Kinderballet (circa 6 – 8 jaar) weer lessen gegeven in Turnen (al voor kinderen vanaf 2 ½ jaar, geen wachtlijsten en diverse groepen, waaronder meerdere selectiegroepen ), Judo (reeds vanaf 4 jaar en goed voor motoriek en ontwikkelen vertrouwen) en Streetdance (vanaf 7 jaar als je van dansen houdt in een gezellige groep en je vindt  het leuk om op te treden).

Het volledige overzicht van de sportieve mogelijkheden bij s.v. BATO staat in de herziene informatiekrant 2012-2013. Voor alle sporten vermeldt de krant onder andere de lestijden, de zaal en de contributie. De informatiekrant is mogelijk gemaakt door de vele adverteerders en is met een oplage van 5.000 huis-aan-huis verspreid binnen Holten en omstreken. Indien u de krant na de eerste week van september nog niet ontvangen heeft, dan kunt u deze afhalen bij Piet van Riel aan Het Landeweerd 91 te Holten (telefoon 0548 – 364614). Alle informatie over s.v. BATO staat tevens op de website, te vinden onder http://www.batoholten.nl. Op deze website staan ook verslagen van uitvoeringen, uitslagen van wedstrijden en natuurlijk foto’s.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer