Start inschrijving Triathlon 2015

0

HOLTEN – Stichting Triathlon Holten opent maandag 15 december a.s. om 00:00 uur de inschrijving voor deelname aan de Triathlon 2015. Via de website http://www.triathlonholten.nl kan iedereen vanaf 14 jaar zich inschrijven voor  de achtste- en Olympische afstanden. De sluiting van de inschrijving is op woensdag 14 januari om 23:59 uur. De ervaring leert dat met name de achtste afstand snel vol is. Voor de Olympische afstand geldt dat de startplaatsen worden vergeven op volgorde van inschrijving.
Indien de belangstelling voor de 31e editie van de Triathlon net zo groot is als voorgaande jaren wordt er geloot voor een startplaats. Dit zal plaats hebben op woensdag 21 januari in het Kulturhus van Holten. Voor alle inschrijvers steevast een spannend moment of je bent ingeloot of op de wachtlijst staat!
De inschrijving voor bedrijventeams start op een nader te bepalen datum.
Het internationale tweedaagse sportevenement wordt volgend jaar gehouden op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli.

Belangrijke wijziging en nieuwe invulling vrijdagavond.

De vertrouwde Run-Bike-Run en zwemloop komen op vrijdagavond te vervallen. Daarvoor zijn in de plaats twee nieuwe onderdelen gekomen. Voor kinderen van  groep 6, 7 en 8, die staan te popelen om eindelijk mee te doen aan een echte triathlon, is er de Rabo Supersprint Kids Triathlon! Jeugd klas 1 en 2 van de middelbare school kunnen zich inschrijven voor de iets langere variant; de Rabo Supersprint Triathlon. Ook nieuw is de hardloopwedstrijd Vivera Run met afstanden van 5 en 10 kilometer. De organisatie heeft bewust gekozen voor een verfrissende invulling om iedereen een kans te geven deel te nemen aan dit sportieve en vooral gezellige evenement.

De tijdwaarneming tijdens de wedstrijden gaat met ingang van 2015 niet meer via de vertrouwde championchip maar via een ander systeem. Dit systeem biedt een betere mogelijkheid filmpjes terug te kijken van de wissels en finish. Daarnaast wordt het nog makkelijker om je prestaties te delen op social media.

Ook voor deze editie bestaat weer de mogelijkheid een uniek deelname T-shirt te bestellen en tevens om je medaille te laten graveren.

Twitter en Facebook
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Triathlon Holten? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonholten.nl en/of volg ons op Twitter (www.twitter.com/triathlonholten) of Facebook (www.facebook.com/triathlonholten).

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.