voor Holten, door Holten

Sportverkiezingen 2013

0

HOLTEN – De commissie Sportverkiezingen Rijssen-Holten deelt mee dat de Sportverkiezingen 2013, die sinds 1993 worden georganiseerd, definitief gehouden gaan worden op vrijdag 7 februari 2014. Locatie is ook dit jaar Lucky.
 
Het verhaal is duidelijk. Sporters leveren het hele jaar door grootse sportprestaties die ‘echte’ aandacht verdienen.
In clubverband of individueel, in Rijssen, Holten of daarbuiten en op regionaal, nationaal of internationaal niveau.
Die ‘echte’ aandacht krijgen zij tijdens het jaarlijkse Sportverkiezingsgala. Maar om daarvoor in aanmerking te komen moeten zij eerst genomineerd worden.
De afgelopen jaren werden de meeste sporters en sportploegen hiervoor  genomineerd in de maanden november en december.
Inmiddels zijn alle sportverenigingen aangeschreven, zodat bestuursleden, trainers en coaches de diverse sporters en teams kunnen nomineren.
Maar ook vrienden, supporters, buren of familieleden hebben hiertoe de gelegenheid.
Uiteindelijk worden er ook veel prestaties door plaatsgenoten geleverd die lid zijn van een vereniging buiten de gemeente. Maar ze wonen wèl in Holten of Rijssen.
Heel belangrijk is de motivatie of argumentatie. Deze moet helder en duidelijk zijn. Alleen aangeven dat een geleverde prestatie ‘heel goed is’ is dus niet voldoende.
Aanmelden kan eenvoudig door naar de website www.sportverkiezingrijssenholten.nl te gaan en hier digitaal in te schrijven.
Ook is het mogelijk om het nominatieformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar [email protected] Inmiddels zijn de eerste nominaties binnen.
Nomineren kan tot uiterlijk 15 januari a.s.
Een vast onderdeel van de avond is de huldiging van de nationale en internationale kampioenen van 2013.
De huldiging van deze sporters door B en W van de Gemeente Rijssen-Holten vindt ook tijdens dit Sportgala plaats. Want ook deze prestaties verdienen ‘echte’ aandacht!
Redenen genoeg dus om vrijdag 7 februari 2014 in uw agenda te noteren.