Spetterende clinics Triathlon Holten van start!

0

HOLTEN – De Triathlon Holten biedt in samenwerking met ViaVie Welzijn en sportverenigingen vanuit het project Maatschappelijk Verantwoord Verenigen clinics aan ter voorbereiding op het grote evenement.
De Triathlon Holten is al jaren een Holtens evenement van topformaat, waar veel deelnemers en bezoekers op af komen. Het aanbod om deel te nemen aan het evenement wordt dit jaar verder uitgebreid door clinics te organiseren voor de individuele deelnemers en bedrijventeams die deelnemen aan de Vivera Run of de Triathlon Holten.
De drie clinics bestaan elk uit één onderdeel van de triathlon en worden georganiseerd in de volgorde zoals in de triathlon. De clinics worden uitgevoerd met behulp van sportverenigingen uit Holten in het kader van het project Maatschappelijk Verantwoord Verenigen. ZPC Twenhaarsveld (zwemmen), WV Holten (fietsen) en AV Holten (hardlopen) zullen met hun trainers een uitdagende invulling voor de deelnemers bedenken, zodat zij optimaal voorbereid zijn.
Op 29 mei vindt van 17.30 – 18.30 uur in zwembad Twenhaarsveld de clinic zwemmen plaats, waarbij tevens de Triathlonwinkel aanwezig is met wetsuits zodat men deze kan testen en uitleg er over kan krijgen. 12 juni zal van 19.00 – 21.00 uur de clinic fietsen plaatsvinden met de start bij het kantoor van de Triathlon Holten. Herbert Dijkstra, sportverslaggever van de NOS en voormalig Nederlands schaatser en wielrenner zal de deelnemers welkom heten en hen het fijne vertellen over wielrennen en hen meenemen in zijn loopbaan in de sport. Ook zal hij uiteraard de nodige tips & tricks met de deelnemers delen. De laatste clinic is hardlopen en vindt plaats op 26 juni van 19.00 – 21.30 uur met de start bij het Kulturhus Holten. De Sportvoedingswebshop zal bij het begin van de clinic tips geven over voedingskeuzes tijdens het sporten. Vervolgens nemen de trainers van AV Holten de deelnemers mee voor een laatste, voorbereidende hardlooptraining voor de Triathlon Holten. Hierbij zal ook een deel van het parcours verkend worden. Na afloop zal de succesvolle triatlete Rachel Klamer met haar ervaringen rondom de triathlon de bedrijventeams vast meenemen in de sfeer.
Deelnemers en bedrijventeams van de Triathlon Holten of de Vivera Run kunnen zich inschrijven via de link naar het digitale inschrijfformulier dat te vinden is op sociale media kanalen van de Triathlon Holten, of door een mail te sturen naar [email protected].

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer