Speel-o-theek ‘de Boshut’ is verhuist naar basisschool ‘de Regenboog’

HOLTEN – Speel-o-theek ‘de Boshut’, onderdeel van ViaVie Welzijn, is na de zomervakantie gestart op haar nieuwe locatie: sinds afgelopen maandag 17 augustus is de speel-o-theek te vinden in basisschool ‘de Regenboog’ aan de Schoolstraat 9 te Holten.

Met dagelijks kinderen en hun ouders over de vloer, zit de speel-o-theek bij ‘de Regenboog’ op de ideale plek om de uitleen van speelgoed te stimuleren. Kinderen leren immers spelenderwijs, en wat is nou mooier dan eerst het duurzame speelgoed uit te kunnen proberen voor aanschaf? Trapauto’s, skelters, speelgoed van Fisherprice en Playskool, knutselmateriaal, gezelschapsspellen, bouwmateriaal, etc. etc.. De speel-o-theek heeft een divers assortiment speelgoed, met voor ieder wat wils.

Speelgoed lenen bij de speel-o-theek is vooral bedoeld voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. Samen met bijvoorbeeld (gast)ouders, verzorgers, opa’s en oma’s kunnen zij speelgoed lenen dat ze leuk vinden. Een lidmaatschap bij de speel-o -theek bedraagd € 20,- per jaar, met eenmalige inschrijfkosten van € 1,10.

Ook heeft de speel-o-theek nieuwe openingstijden op haar nieuwe locatie: u bent van harte welkom op woensdag van 14.30 tot 15.30 uur, en op vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur.

Meer informatie over speel-o-theek ‘de Boshut’? Neem gerust ontact op met ViaVie Welzijn: 0548 36 27 55 / [email protected] / http://www.viaviewelzijn.n of bel met de speel-o-theek tijdens openingstijden via 06 38 28 76 89.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer