Speciale kindershow door de Reeperbahner Stimmungsmacher op het Dijkerhoeks feest.

0

HOLTEN/DIJKERHOEK – Paulus de Rockkabouter: om hem draait het in de speciaal voor het Dijkerhoeks feest bedachte kindershow van de Reeperbahner Stimmungsmacher.

Een spannend verhaal over een kabouter die gek is op rock and roll. Hij speelt dan ook in een heuse kabouterband. Maar Paulus heeft een probleem: zijn gitaar is zoek geraakt.

 

De Reeperbahner Stimmungsmacher gaan samen met de kinderen op zoek naar de gitaar. Ze worden daarbij ondersteund door diverse superhelden en artiesten die in het muzikale repertoire voorbij komen. Van Mega Mindy tot Piet Piraat en van Het Zandkasteel tot K3. Voor de Dijkerhoekse band is de kindershow iets geheel nieuws, maar ze hebben er ontzettend veel zin in.

Nederlandse artiesten
Na de kindershow staat de bandleden een tweede uitdaging te wachten. Namelijk weer een set vol met nummers die ze nog nooit eerder voor publiek hebben gespeeld. Allemaal hits van Nederlandse artiesten. Lekker meezingen dus. De Reeperbahner Stimmungsmacher sluiten hun optreden af met hun bekende repertoire: lekker ‘knappen’.

Vangrail en Heavy Hoempa

Op het grote podium zal dit jaar Vangrail het publiek vermaken. Vangrail staat bekend om een energieke show met bekende klassiekers en hedendaagse hits. Muziek en entertainment gaan hierbij hand in hand.

Daarnaast zal Heavy Hoempa in en om de tent enkele optredens verzorgen. Heavy Hoempa bestaat uit zeven blazers en een drummer. Herkenbare oude rocknummers met een dikke ‘over the top’ kniphoog naar de hardrock. Een band die menigeen zal verrassen.

Gratis entree
De entree op zondagmiddag is gratis. Kijk voor meer informatie op http://www.dijkerhoeksfeest.nl en volg ons via Twitter (@dijkerhoeksfees) en Facebook (Dijkerhoeksfeest).

Tot ziens op het Dijkerhoeksfeest, op 21, 22 3n 23 juni 2013.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.