Sleuteloverdracht

HOLTEN – Donderdagavond 11 februari zal Prins Soer van de Walboer de sleutel van Holten krijgen uit handen van burgemeester Pieter van Veen.

U wordt allen van harte uitgenodigd om deze machtswisseling bij te wonen. De plechtigheid vindt plaats in de residentie van de Fienpreuvers, café Toontje. Aanvang 20.00 uur.

Op deze avond zal Adjudant Blauw de proclamatie van de Walboer voorlezen. Tot dinsdag 16 februari 23.11 uur zal Prins Soer de scepter zwaaien over ons mooie dorp. We zijn zeer benieuwd welke plannen de dorstlustige hoogheid heeft met Keunedarp. Gaat hij de eerste schop in de grond zetten voor de noordelijke rondweg?

Of laat hij eerst, zoals gebruikelijk in de heersende politiek, een rapport maken door zijn Raad van Elf? Stampt hij de eerste windmolen uit de grond of slaken de tegenstanders een zucht van verlichting dat hij zijn handen hier niet aan brandt? En kun je door middel van dat zuchten ook weer windenergie opwekken? Donderdagavond kunt u het horen. Dan wordt het beleid van Prins Soer van de Walboer geopenbaard. Alaaf!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer