Slam FM op Keunefeesten

HOLTEN – Van 12 tot en met 15 september staan de jaarlijkse Keunefeesten in Holten weer op het programma. In HoltenExtra wordt gedurende de komende weken en de laatste weken voorafgaand aan het feest gefaseerd een tipje van de sluier opgelicht wat betreft het programma. Deze editie wordt onthuld welke artiesten er optreden op de donderdagavond.

Deze avond, die voornamelijk gericht is op de jeugd, zal er een drive-in team van Slam FM voor zorgen dat er hedendaagse muziek wordt gedraaid door twee bekende DJ’s. “Daarnaast komt er uiteraard ook een bekende artiest optreden”, aldus Jan Herman ten Velde van de artiestencommissie. “Maar dit jaar willen we graag weten van de jongste jeugd welke artiest zij nou graag op de donderdag op het podium zien. Dus kunnen ze hun stem kenbaar maken op de Facebook site van de Keunefeesten”, geeft Ten Velde aan. “Wij zullen er als commissie dan alles aan doen om de meest gevraagde artiest in de Holtense tent te krijgen.”

Vanaf week 35 zijn de passepartouts voor de Keunefeesten weer te koop bij de bekende voorverkoopadressen. Kosten zijn zoals gewoonlijk slechts 15 euro voor alle dagen. In de aanloop naar het feest zijn er meerdere acties via Facebook. “Zo hebben we op dit moment 417 likes en bij de 500e like zullen we diegene een gratis passepartout aanbieden. Daarnaast moeten mensen ons in de gaten houden op Facebook als ze later ook mee willen dingen naar andere prijzen, bijvoorbeeld een meet and greet met een van de artiesten die gaat optreden tijdens de Keunefeesten”, vertelt Andre Heetkamp van de PR-commissie van het feest.

Daarnaast is de organisatie ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen tijdens een van de dagen gedurende het feestweekend. “Mensen die individueel of als vriendengroep bijvoorbeeld een avond willen tappen of glazen halen kunnen zich melden bij Stefan Huisman (06 51733450)”, vertelt Heetkamp.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.