Vooraankondiging 1e beursvloer in Rijssen–Holten

0

HOLTEN – Het is voor maatschappelijke organisaties steeds moeilijker om vrijwilligers en fondsen te werven.

Een zorgelijke maatschappelijke trend, terwijl er veel kansen onbenut blijven.

Bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben elkaar veel te bieden, méér dan op het eerste oog vaak lijkt. De beursvloer Rijssen-Holten springt hier op in. De beursvloer brengt vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar door lokale bedrijven te matchen met maatschappelijke organisaties. Of het nu gaat om onbezoldigd werk of het beschikbaar stellen van materialen, middelen of faciliteiten. De beursvloer Rijssen-Holten helpt hierbij graag!

Woensdag 30 oktober 2013 vindt de eerste beursvloer in de gemeente Rijssen-Holten plaats. Locatie is Pius X College aan de Graaf Ottostraat 48 in Rijssen.

Mailing aan bedrijven en organisaties

Bedrijven en organisaties in Holten en Rijssen hebben inmiddels een brief gehad over de beursvloer. Daarin wordt ook een workshop aangeboden door de Rabobank. De workshop ‘Goede Zaken’ wordt in september gegeven en biedt vrijwilligers handvatten over hoe in gesprek te gaan met de bedrijven en hoe zij hun vraag concreet kunnen maken. Opgave voor deze workshop loopt via de website http://www.beursvloerrijssenholten.nl of via e-mail: [email protected].

De beursvloer wordt georganiseerd door een lokale werkgroep. Deze bestaat uit een afvaardiging van: business club Bij de Tijd, Holtense Industrie Groep (HIG), Holtense Handels Vereniging (HHV), Wmo-adviesraad, Sportraad, Jeugd- en jongerenwerk, Rabobank, ABN Amro Bank Rijssen, het ServicePunt Vrijwilligers (SPV) en de gemeente Rijssen-Holten.

Meer informatie is te vinden op de website van de beursvloer, http://www.beursvloerrijssenholten.nl

Ook is beursvloer te volgen via twitter @BeursvloerRH of via Facebook Beursvloer Rijssen Holten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.