Single Party

0

HOLTEN – Grand cafe het Keuntje organiseert een dansontmoetingsavond voor alleengaanden 40+. De leeftijd van onze bezoekers kan per avond wisselen maar is gemiddeld tussen de 40 en 65 jaar!

Onze sfeervolle 40+ gelegenheid is voor vele bezoekers het favoriete trefpunt waar je gelijkgestemden op een vertrouwde manier kunt ontmoeten. Bijvoorbeeld voor een spontane date, een dansje op de mooie dansvloer, of een praatje aan de bar. Ook zijn er gezellige zitjes. De sfeer is ongedwongen zodat je gewoon jezelf kunt zijn. Dus regisseer je eigen avond.

In onze singles dans ontmoetingsgelegenheid kun je ook gewoon lekker in je eentje uitgaan. Niemand meevragen, zelf nieuwe mensen leren kennen. Iedereen kan ‘allleengaand’ onze singles party’s bezoeken. Iedere bezoeker wacht een vriendelijke entree.

Voor sommige nieuwe bezoekers is een eerste kennismaking vaak een heel grote stap. Om uw drempelvrees te overwinnen staat de organisatie altijd klaar om u eventuele vragen te beantwoorden, mede door de ongedwongen laagdrempelige sfeer voelt men zich al snel thuis.

Tijdens ons bestaan hebben wij al talrijke relaties en vriendschappen zien opbloeien.

Onze ervaren DJ is heel allround en draait uiterst dansbare muziek. Van de grote ruime dansvloer wordt dan ook de hele avond druk gebruik gemaakt! De muziek variatie is heel breed en maakt dat iedereen zijn momenten heeft om even lekker ‘ los’ te kunnen.

Elke avond wordt de zaal door ons team omgetoverd in een sfeervol geheel met o.a. gezellige verlichting, parasols en zitjes.

De Zaal en bar is rookvrij ! Gerookt mag er alleen worden bij de entree.

Nette kleding wordt op prijs gesteld (geen sportschoenen). Nette jeans is toegestaan.

Correct gedrag staat bij ons hoog in het vaandel ! Bij overtreding van onze huisregels en incorrect gedrag behoudt de organisatie altijd het recht om personen te weigeren.

De entree is GRATIS

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.