Schuur inbraken in buitengebied

4

Van 6 op 7 juni zijn er twee schuur-inbraken in het buitengebied van Holten geweest.

Het gaat om schuren aan de Maneschijnsweg en de Oude Stationsweg. In beide gevallen gaat het om een schuur behorend bij een agrarisch bedrijf en in beide gevallen is het (hang-)slot geforceerd.

Bij het ene bedrijf is men wel in de schuur geweest, maar dit betrof toevallig een schuur met alleen maar groot materieel. Bij de andere schuur is enkel het slot geforceerd, omdat men vermoedelijk gestoord is door de (waak-)hond die tekeer ging. Dat schrikt kennelijk toch wel af, want daar is men niet binnen geweest.

Heeft u in de nacht van 6 op 7 juni of in de afgelopen dagen iets opvallends gezien, wat mogelijk met deze (poging) inbraken te maken kan hebben of heb je andere interessante informatie hierover, neem dan contact op via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Dat kan ook: bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

Het moge duidelijk zijn hoe belangrijk het is om alert te zijn op verdachte situaties, ook in het buitengebied. Zie je iets verdachts? Meld het en weet daarbij dat kenteken en signalement altijd zeer belangrijke informatie is!

4 Reacties
 1. Kirsten Bronsvoort
  Kirsten Bronsvoort zegt

  Jolanda Anton

 2. Kirsten Bronsvoort
  Kirsten Bronsvoort zegt

  Jolanda Anton

 3. Jolanda Bronsvoort-Scholman
  Jolanda Bronsvoort-Scholman zegt

  Ja had het al gelezen. Heb schuur maar afgebroken, kunnen ze ook niet meer inbreken.

  1. Kirsten Bronsvoort
   Kirsten Bronsvoort zegt

   ?😛

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer