Sallandse Streekmarkt wederom groot succes!

0

Salland – Een vrolijk lint van Sallandse streekproducenten vormde zaterdag 1 september het decor tot de derde Sallandse Streekmarkt in de Walstraat en Golstraat in Deventer.

Het aanbod was zeer gevarieerd; groente, fruit, aardappelen, brood en meel, vlees, kaas en zuivel, bloemen en planten, zaden en kruiden, honing, jams en chutneys, boerenschepijs, mosterd, thee/koffie soorten, wijn en likeuren.

Naast het geweldige aanbod op het gebied van eten en drinken vond je er ook vele tips voor een dagje uit in Salland, van fietsen tot kano varen en van een workshop papieren bloemen maken tot een workshop likeur maken.

Ook ondernemers uit de Walstraat en Golstraat presenteerden plattelandsantiek, bijzondere verzamelingen en prachtige brocante.

Er werd volop geproefd door de bezoekers van de verschillende lekkere hapjes die door producenten waren klaar gezet. Voor liefhebbers van biologische- en streekproducten was het daarom lastig om op de Sallandse Streekmarkt met lege handen naar huis te gaan.

Het routeboekje ‘Fietsen in Salland’, met daarin de top 10 mooiste fietsroutes vond gretig aftrek onder de bezoekers bij de Sallandse promowagen.

Voor het hele gezin was de streekmarkt een leuk evenement om te bezoeken. In een dierenperkje konden kinderen met kleine dieren knuffelen, waren er gezellige terrassen en klonk er sfeervolle muziek door de Walstraat en Golstraat.

Het evenement werd georganiseerd door het Salland Marketing in samenwerking met stichting Recreatie Deventer Buiten en Cambio uit Deventer.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer