S.V.N.F. reikt € 400,- uit aan de Stichting Hulp aan Tsjernobyl-kinderen

0

HOLTEN – Voor de Stichting Hulp aan Tsjernobyl-kinderen Holten was op Koningsdag 27 april ongetwijfeld het mooiste moment, de overhandiging van een cheque ter waarde van € 400,-

Deze schenking was het resultaat van alle vrije giften door de deelnemers aan de smakelijke lunch, verzorgd door de Holtense horeca in samenwerking met de Stichting Viering Nationale Feestdagen en ondersteund door de muzikale noten van het dweilorkest De Brandheultjes.

De S.V.N.F. kijkt terug op een zeer geslaagde Koningsdag, die begon met een massaal meegezongen aubade en de kinderrommelmarkt, waar jeugdige handelaren hun waar op enthousiaste wijze aanprezen. ’s Middags was er voor de kleinste kinderen een fijne spelmiddag met talloze attracties, grotendeels verzorgd door Kinderboerderij Dondertman.

Voor de wat oudere inwoners van Holten was er in gebouw Irene een toneelstuk, waar de Toneelclub DAT het toneelstuk ‘Baakman en Baakman’ voor het voetlicht bracht. De zaal was afgeladen vol en de bezoekers waren vol lof over het getoonde spel.

De heren Bril en Akkerman hadden ook dit jaar weer gezorgd voor een gezellige fietstocht, dit jaar richting het zuiden van Holten, de bevrijders tegemoet.

MAC Holterberg organiseerde de welhaast traditionele Veteranen Klassieke Motorrace op het circuit Beuseberg.

De dag werd op vocale wijze afgesloten met het optreden van de Korhanen, de Hoolter Deerns en als toegift de ‘damesgroep’ Rumor Has It uit Rijssen. Het bleef na afloop van alle activiteiten nog lang erg gezellig op de terrassen op en rondom de Smidsbelt.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer