RJshop.nl lanceert nieuwe gebruiksvriendelijke webwinkel

RJshop.nl uit Rijssen is al jarenlang de specialist in professionele licht- en geluidsapparatuur en daarmee één van de marktleiders in Nederland. Met de release van een nieuwe webwinkel op 10 februari 2010 toont RJ aan dat zij zeer innovatief en vooruitstrevend zijn als het gaat om klantbeleving. De combinatie van een zeer transparante webwinkel, waar gebruiksvriendelijkheid en gemak voorop staat en een uitgebreide showroom, ook wel het RJ Experience Center genoemd, is voor veel klanten om RJ offline en online een bezoek te brengen.

“Release nieuwe webwinkel op 10 februari een feit”

Waar RJshop.nl om de huidige webwinkel al geprezen werd om zijn hoge kwaliteit van informatievoorziening en het gemak van het plaatsen van online bestellingen, was het voor eigenaar Rene Jansen toch een must om een nieuw platform te lanceren. “De ontwikkelingen op het gebied van online winkelen volgen elkaar snel op. Waar de huidige webwinkel eigenlijk pas ruim een jaar online was, vond ik dat het toch tijd werd voor een andere jas”, aldus de 28 jarige directeur Rene Jansen uit Markelo. “Gedurende 2009 werd mij steeds duidelijker dat wij onze online klanten nog veel beter van dienst kunnen zijn. Zo is op het nieuwe platform een compleet andere manier van zoeken mogelijk en zijn de huidige productgroepen anders ingedeeld, waardoor het overzicht nog beter wordt. Dit maakt het voor de klant nog gemakkelijker het gewenste product te vinden”.

“Specialisme online en offline overbrengen”

In de nieuwe webwinkel is duidelijk te zien dat we met een absolute specialist te maken hebben. Zo wordt er onder meer gebruik gemaakt van grote banners op veel pagina’s, die de klant overtuigend vertellen waar hij zich bevindt op de webwinkel. Er kunnen gemakkelijk producten met elkaar worden vergeleken op basis van technische specificaties, zodat de bezoekers direct hun keus kunnen maken. Het design is helemaal wit uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat de producten welke verkocht worden, helemaal voor zichzelf spreken. Door het toevoegen van filmpjes, foto’s, productinformatie, technische gegevens en eventueel extra documenten zoals handleidingen, is de bezoeker compleet geïnformeerd. Mochten klanten toch in de winkel in Rijssen willen komen, dan staan er altijd een aantal productspecialisten voor hen klaar om producten te demonstreren en hier extra uitleg over te geven. Het specialisme wat online te zien is, komt in het RJ Experience Center nog eens dubbel terug.

Kijk voor meer informatie op http://www.rjshop.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer