Rijssen-Holten ‘verovert’ Pier in Scheveningen

HOLTEN – Gisteren brachten het college, de raad en de griffie van de gemeente Rijssen-Holten een werkbezoek aan het Ministerie van Economische Zaken en de Tweede Kamer.

Dit ministerie was belangstellend naar Rijssen-Holten vanwege de steeds hoge score op de landelijke lijst van ondernemers vriendelijkste gemeente.

Uiteraard brachten ze tijdens deze dag ook een bezoek aan de Pier in Scheveningen, die van de ondergang is gered door een groep investeerders waaronder ereburger van de gemeente Rijssen-Holten Dik Wessels sr.

Een beetje Twents-Sallandse trots mag op deze dag niet ontbreken. Daarom plantte burgemeester Arco Hofland tijdens dit bezoek de vlag van Rijssen-Holten op de Pier, als kenmerk van de binding van onze gemeente aan dit grote project. Naast deze vlag werd een permanent gemeentebord geplaatst zodat inwoners uit Rijssen-Holten deze markering kunnen zien en de mogelijkheid hebben zichzelf met dit gemeentebord te fotograferen.

Arco Hofland: ‘Zoals het nu gegaan is met de Pier, is een duidelijk voorbeeld van een gezonde dosis ondernemersgeest. Dit kunnen we als ondernemende gemeente Rijssen-Holten alleen maar toejuichen. Het is leuk dat we hier in Scheveningen een stukje Rijssen-Holten hebben’.

Reacties zijn gesloten.