Riet Schuppert is secretaresse van het jaar 2013

0

HOLTEN – Riet Schuppert uit Holten en werkzaam bij de ING mag zich Secretaresse van het Jaar 2013 noemen.

Volgens het juryrapport viel ze op doorat in haar vak duidelijke keuzes heeft gemaakt , meegaat met de technische en  maatschappelijke ontwikkelingen en de diepgang in haar baan opzoekt.

Op het hoofdkantoor van partner Microsoft werd Riet gekozen door de jury. Voor een heel jaar is ze de ambassadeur van het prachtige vak.

Verkiezing
Het was een spannende verkiezing die voor de 27ste keer werd georganiseerd. Behalve Riet streden ook uit  Karin Kuilman uit Wieringerwerf en Monique van Rossum uit Amsterdam in de finale.

Thema 2013: De Gelukkige Secretaresse
De Gelukkige Secretaresse is een professional die trots is op haar vak. Die zich nog dagelijks op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelt. Die het leuk vindt om bij te blijven en om te netwerken met collega’s die net zo gedreven zijn als zij. Die waarde toevoegt en bijdraagt aan het resultaat van haar organisatie.

De jury
De finalisten worden gejureerd door vijf professionals uit het vak. Zij beoordelen de secretaresses op hun vakinhoudelijke kwaliteiten, pro-activiteit, visie op het vak en daarmee het enthousiasme voor het ambassadeurschap. De juryleden zijn: Lydia van den Bogaard, voorzitter Nederlandse Vereniging voor Directiesecretaressen Joyce Steenveld, directeur Schoevers Jacqueline van de Looy, Secretaresse van het Jaar 2012, Jane Booij, PA en Secretaresse van het Jaar 2009, Stephanie Hoogenraad, Vertical Leader Experis Professional Management Assistance

ManpowerGroup en Verkiezing Secretaresse van het Jaar
In 1985 heeft Manpower de Verkiezing Secretaresse van het Jaar in het leven geroepen om het secretaressevak de waardering te geven die het verdient. En inmiddels is de Verkiezing Secretaresse van het Jaar uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze verkiezingen in Nederland. De uitverkozen Secretaresse van het Jaar is elk jaar weer de ultieme ambassadeur van dit mooie vak. Dit jaar organiseert Manpower de verkiezing voor de 27ste keer en voor het eerst in samenwerking met Experis.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.