Restaurant Grill-bar Legendarios opent haar deuren

HOLTEN – Aanstaande vrijdag is het zover. Na een grondige verbouwing opent restaurant “Grill-bar Legendarios” haar deuren. Zij zijn dan vanaf 17.00 uur geopend.

Het restaurant wordt gerund door oud Holtenaar Arjan Krijgsman, horeca ondernemer en kok in hart en nieren. Velen zullen hem kennen als de kok/eigenaar van restaurant de Loep in Markelo.
Arjan is terug gekeerd naar zijn roots en met dit restaurant is min of meer een oude wens in vervulling gegaan. Samen met Ilse Wüst, zijn zij het gezicht van Grill-bar Legendarios.

Het restaurant, waar hij vroeger zelf als klant kwam, werd ter overname aangeboden. Hij was altijd erg gecharmeerd van de ligging en de sfeer die het pand uitstraalt.

Zo kwam het dat hij In het pand van Appie en Joke van ‘de Preuter’, later herberg de Keun en onlangs de Jonge Zwaan nu een nieuw restaurant begint met als naam Grill-Bar Legendarios.

Grill-bar Legendarios biedt een gezellig ongedwongen sfeer, waarbij lekker eten en drinken voor een eerlijke prijs centraal staan.
Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor kleine gezelschappen om te vergaderen en/of diner lunch buffet in een separate ruimte

Grill-bar Legendarios is vanaf aanstaande Vrijdagavond geopend. Tijdens de Triathlon is Legendarios de hele dag bereikbaar.

Vanaf zaterdag zal Legendarios de reguliere openingstijden hanteren:
Dagelijks vanaf 11:30 uur geopend voor lunch en diner.
Wilt u alvast een tafel reserveren? Dit kan telefonisch via 0548 – 76 90 63 of via [email protected]

Meer informatie over ons, vindt u op:
https://www.facebook.com/pages/Grill-bar-Legendarios/993549500689435?ref=ts&fref=ts

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer