Regenboog naar regiofinale

HOLTEN – De jongens en meiden van groep 8 van de Regenboog hebben zich op het Holtense schoolvoetbaltoernooi in april gekwalificeerd voor de regiofinale in Apeldoorn. Een geweldige prestatie waar Holten trots op kan zijn.

Op woensdag 11 mei gingen de spelers naar Sportpark Orderbos, waar voor beide teams vier wedstrijden op het programma stonden. Ze konden rekenen op de positieve aanmoediging van ouders en fans.

De duellen van het jongensteam eindigden tweemaal in een gelijkspel en tweemaal in een verlies, waardoor zij helaas verloren in de poule. Wel konden zij na afloop het meidenteam komen aanmoedigen, want zij wonnen alle vier de wedstrijden en plaatsen zich daarmee in de halve finale. Daarin moesten de dames het voor de tweede keer opnemen tegen Montferland.

Na vijftien spannende minuten eindigde de strijd in een gelijkspel en moest worden overgegaan op het nemen van penalty’s. Na een aantal missers van beide kanten, werd het team uit Montferland met 1-0 voorsprong uiteindelijk de winnaar van de poule. De Regenboogmeiden hebben daarna nog moeten strijden om een derde of vierde plaats. Ze voetbalden goed en veroverden de derde plaats.
De beker, die onder luid gejuich in ontvangst werd genomen, krijgt een mooie plaats in de school.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer