Rabo-spaarders naar het theater in Kulturhus

HOLTEN – Rabobank Noord en West Twente zet haar jonge spaarders in het zonnetje tijdens de Rabo Spaardag. Het spaargedrag van de kinderen wordt beloond met een kaartje voor het Rabo Spaardag Theater in het Kulturhus Holten op 17 oktober. Sparen vindt de Rabobank belangrijk en de bank probeert zo een bijdrage te leveren aan de financiële bewustwording van de jeugd.

600 spaarders naar De Grote Piratenshow in Holten
Het Kulturhus Holten wordt op 17 oktober omgetoverd tot het Rabo Spaardag Theater. Zeshonderd Rabo-spaarders en hun ouders komen naar De Grote Piratenshow. Samen met Agaat Piraat en haar maatje de Goudzoeker gaan de kinderen op zoek naar de schat. De piraten zetten de zaal op stelten tijdens de show. Een spannend verhaal met veel gekkigheid en muziek!

De Grote Piratenshow en Robin Hood
Alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar, met een spaarrekening bij Rabobank Noord en West Twente, hebben een uitnodiging ontvangen voor de Rabo Spaardag bij hen in de buurt. Kinderen in de leeftijd vier tot en met zeven jaar zijn uitgenodigd voor ‘De Grote Piratenshow’. De oudere kinderen tot en met twaalf jaar zijn welkom bij de musical ‘Robin Hood en het verdwenen goud’.

Meer informatie over de Rabo Spaardag is te vinden op http://www.rabobank.nl/nwt

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer