Pubquiz in Grand cafe het Keuntje

0

Na het succes van alle TV Quizzen organiseert Grand cafe het Keuntje op zaterdag 18 november een kennisquiz in gezellige kroeg stijl: De Pub Quiz! Voor de deelnemers van de Holtense Quiz, welke 27 december wordt gehouden, is het de ideale voorbereiding om eens te kijken wat het niveau is van je team.

Gezellig met collega’s of vrienden testen wie de meeste kennis in huis heeft. Want wie weet het meeste van muziek, film en sport, of algemene kennis? De vragen stellen jullie flink op de proef met deze gezellige interactieve quiz!

Onze presentator laat de vragen in verschillen rondes voorbij komen op een groot scherm. Jullie team moet binnen 30 seconden stemmen met de stemkastjes. Dit maakt het extra enerverend. De spelrondes variëren van algemene kennis, sportvragen, geschiedenis, muziek fragmenten tot politiek en nog veel meer! Tussen de rondes door zullen tussenstanden bekend worden gemaakt wat zorgt voor hilariteit en nog meer fanatisme. Lopen jullie in op de concurrentie, of juist andersom?

Je kunt je opgeven via 0610665852 of via [email protected]. De teams bestaan uit maximaal 5 personen en het is gratis om mee te doen. Uiteraard is er een leuke prijs voor het winnende team. De start is om 21.00 uur en er kunnen maximaal 20 teams mee doen

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer