Promotie Gemeente met Trucks van Müller Fresh Food Logistics

0

Gemeente – Vanaf 21 januari 2014  rijden er vrachtwagens met promotie voor het merk Rijssen-Holten.

Müller Fresh Food Logistics heeft hiervoor 5 trucs beschikbaar gesteld. De promotiecampagne laat zien dat het goed wonen, werken en recreëren is in Rijssen-Holten. De start is dinsdag 21 januari om 15.30 uur op het Europaplein in Rijssen.

“Een prachtig aanbod van Müller uit Holten”, zegt burgemeester Arco Hofland. “Een van onze grote bedrijven die niet alleen in Nederland rijdt, maar ook in het buitenland. Hij stelt zijn trucks beschikbaar voor deze actie. Wij laten op deze manier zien, met Müller Fresh Food Logistics als boegbeeld, dat het goed ondernemen is bij ons. Niet voor niets voeren wij de slogan “Samen en ondernemend”. Nadat bekend werd dat we provinciaal de vriendelijkste MKB gemeente werden, zijn we in actie gekomen. Een mooi moment, zeker toen bleek dat we landelijk zelfs  de tweede plaats hebben bereikt. Het is werkelijk goed werken en samenwerken bij ons. De trots die we hebben ervaren om de MKB vriendelijkste gemeente te zijn, kunnen we op deze manier aan iedereen op de weg laten zien. Het is dan zichtbaar dat je in Rijssen-Holten ook uitstekend kunt wonen en recreëren”.

Het ontwerp is van Albert van de Maat, een startende ondernemer die actief is in het Centrum voor Jonge Ondernemers. Dit CvjO is een initiatief van de gemeente Rijssen-Holten om startende ondernemers te steunen. Het ontwerp wordt dinsdag 21 januari onthuld.

Er worden 5 trucks van Müller Fresh Food Logistics bedrukt en 2 Fiat Punto’s van de gemeente.

Ondernemers die belangstelling hebben kunnen contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris Vera Hakenberg,  06 53648801 of mailen naar [email protected]

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer