Proef een Holtense traditie tijdens de Kerstfair bij Oudheidkamer Hoolt’n

0

HOLTEN – Op zaterdag 13 december vindt de Kerstfair in Holten plaats. Net als andere jaren, is ook dit jaar de Oudheidkamer Hoolt’n weer van de partij als het gaat om overheerlijke, eigengemaakte snert én pannenkoeken met worst. Deze Holtense traditie is te proeven voor een zacht prijsje. Ook is de nieuwe expositie “Holten in oorlogs- en vredestijd” deze dag te bewonderen. Pannenkoeken met worst zijn al eeuwenlang een Holtense traditie op Kerstavond. De speciale pannenkoekenworst is alleen rond de kerstperiode in Holten te verkrijgen.

De vrijwilligers van de Oudheidkamer Hoolt’n bereiden de pannenkoeken op zorgvuldige wijze, zodat u met volle teugen kunt genieten van deze verwennerij. Naast de pannenkoeken met worst is er ook eigengemaakte snert te verkrijgen voor een zacht prijsje. U leest het al; tijdens de Kerstfair moet u voor een goed gevulde maag bij de oudheidkamer zijn! Heeft u de nieuwe expositie “Holten in oorlogs- en vredestijd” al bekeken? Zo niet, dan kunt u tijdens de Kerstfair zo even naar binnen lopen om deze mooie expositie te bewonderen.

Dit geldt ook voor de OAD expositie. De Oudheidkamer Hoolt’n is tijdens de Kerstfair geopend van 12.00 tot 19.00 uur. Graag tot ziens!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.