PEN Promo Tour bij Foto ten Velde

0

HOLTEN – In juli 2009 is Olympus gestart met een groots opgezette PEN Promo Tour. Doel van deze tour is consumenten op leuke wijze kennis te laten maken met de nieuwe, revolutionaire PEN-camera die afgelopen maand is geïntroduceerd.

De speciaal voor deze Tour ingerichte Promo Truck zal een bezoek brengen aan CameraTOP100.nl – Foto ten Velde op zaterdag 12 september a.s. De promotie begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Vorige maand heeft Olympus de PEN op de markt gebracht: een digitale camera met uitwisselbare objectieven maar zónder spiegelbox. Dit eerste baanbrekende Micro Four Thirds-model maakt grote indruk met het compacte formaat, de retrostijl en het ongekende gebruiksgemak – en biedt dezelfde geweldige kwaliteit als een spiegelreflex. Deze nieuwe ultra¬compacte camera is ook geschikt voor het maken van films van HD-kwaliteit waarbij de scherptediepte kan worden aangepast en creatieve filters kunnen worden toegepast, net als bij foto-opnamen.

PEN Experience
Zowel pers als consumenten hebben tot op heden zeer enthousiast gereageerd op de nieuwe camera, en de belangstelling voor de PEN is dan ook ongekend groot. Om nog veel meer mensen kennis te laten maken met de PEN start Olympus komende week met een speciale PEN Experience die al met al zo’n vier maanden zal duren. De truck die tijdens deze tour wordt ingezet, staat helemaal in het teken van de PEN met productinformatie, voorlichtingsmateriaal en demomodellen. ‘Zien is geloven’ is een veelgehoord motto, en dat geldt zeker voor de PEN!

Gratis testdag
Bezoekers kunnen de camera en de vele accessoires bij de truck komen bekijken en kunnen met al hun vragen terecht bij de deskundige medewerkers die volledig op de hoogte zijn van alle ins en outs. Zij kunnen precies vertellen wat de voordelen van de PEN zijn en wat deze camera zo uniek maakt. En mocht men dan nog niet volledig overtuigd zijn, dan kan men zich bij de truck aanmelden voor een gratis testdag.

LEEN-EEN-PEN actie
Bezoekers die de PEN gratis een dagje willen lenen en tijdens de PEN Promo Tour hun NAW-gegvens achterlaten, ontvangen na hun bezoek aan de truck een e-mail met het adres van een fotozaak en een week waarin ze de camera een dagje gratis kunnen testen! Wanneer ze met dit mailbericht naar de genoemde winkel gaan, kunnen ze de PEN zomaar een dag mee naar huis nemen. Omdat de belangstelling voor deze ‘LEEN-EEN-PEN’-actie groot zal zijn, worden de camera’s uitgereikt op een ‘first-come, first-served’ basis. Het is dus zaak om er snel bij te zijn!

Overnachting in de ‘Govert de Roos Suite’ van het American Hotel
Wie zijn NAW-gegevens achterlaat tijdens de PEN Promo Tour maakt ook nog kans op een gratis overnachting ter waarde van EUR 250 in de ‘Govert de Roos Suite’ van het American Hotel in Amsterdam. Olympus verloot namelijk 10 fantastische arrangementen onder alle consumenten die zich registreren in de Promo Truck. 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.