Oudjaarstoernooi V.V. Holten

HOLTEN – Het jaarlijkse Oudjaarstoernooi voor de junioren van de V.V. Holten, de A-. B- en C-jeugd, is ook deze editie uitstekend verlopen.

De animo was uitstekend waardoor er 8 teams van 8 á 9 spelers werden samengesteld. De teamnamen waren dit jaar: Tess Bouwmeester, Gijs Oolbekkink, Dennis Hulleman, Koen le Fevre, Rick Veneklaas, Daan Tigchelovend, Robbert Volkerink en Caitlin Scheperman.

Met 11 fanatieke leiders en een mooie gelijkwaardige teamindeling ging het toernooi van start. Zoals elk jaar waren er naast de felbegeerde 1e plek ook andere prijzen te winnen. De eerste keepersgoal was van Tijmen Traanman, de eerste kopgoal van Max Scheperman, het mooiste doelpunt van Ruben Aaftink, de keeper van het toernooi was Thijs Aanstoot en de speler van het toernooi was Dennis Keuterman. De prijs van fanatiekste leider(s) ging naar Daan Hoek en Koen Volkerink. Waar het echt om ging was natuurlijk de finale bereiken en die hoofdprijs binnen slepen! De finale ging tussen Caitlin Scheperman en Koen le Fevre.

Na een zinderende finale (4-3) ging Koen le Fevre er met de overwinning vandoor. De VOJAC bedankt de leiders en scheidsrechters voor het mede mogelijk maken van het Oudjaarstoernooi.

Het winnende team:
Bram Kemper
Tijmen Traanman
Leon Oudenampsen
Teun Drenth
Ruben Aaftink
Stef Meilink
Nick Matser
Koen Klein Teeselink
Leider: Dennis Tigchelovend

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.