Oudere Jongeren klaar voor schuttersfeest

2

HOLTEN – Op zaterdag 23 juni wordt er aan de Aalpolsweg voor de 26ste keer het schuttersfeest gehouden, met natuurlijk de strijd om de titel schutterskoning(in) van Holten.

Na de jubileum editie van vorig jaar besloot Dick Jansen om de organisatie over te laten aan een groep enthousiaste “oudere jongeren “ die willen proberen het evenement nieuw elan te geven.
Onder aanvoering van Schumi ( Rene Schoenmaker ) hebben de heren al enkele malen vergadert en zijn er al een aantal harde noten gekraakt. “de laatste jaren werd het met de deelname wat minder, en wat wij willen proberen is, om het jonge publiek ook hiervoor enthousiast te krijgen”. Wat niet veranderd is zijn de geldprijzen. Voor wie de kop, staart en de beide vleugels eraf schiet liggen geldprijzen klaar. “Waar het om gaat is natuurlijk om de romp eraf te schieten, degene die dat lukt wordt schutterskoning(in) en wint de Hoofdprijs” zegt Rene “ Een DJ verzorgt de muziekale omlijsting en natuurlijk is er een hapje en een drankje verkrijgbaar”.

Voor degene die graag aan dit evenement willen deelnemen kunnen zich vanaf 18:00 uur inschrijven in de tent aan de Aalpolsweg/ hoek Markeloseweg. Rene: “in een vorige publicatie is een foutje geslopen, de kosten zijn 20 euro, en niet zoals eerder vermeld 25 euro, tevens is de minimum leeftijd van de deelnemers 16 jaar.”

“ laten we hopen op mooi weer en dat jong en oud er een spannende strijd van maken” aldus een enthousiaste Rene Schoenmaker.

2 Reacties
  1. DjBeestje zegt

    Schutterkoning 2012 is geworden JAN VINCENT (Rooie Jan)

  2. DjBeestje zegt

    Schutterkoning 2012 is geworden JAN VINCENT (Rooie Jan)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer