Oud inwoonster Aaltje Vincent gaf workshop bij Hoog Holten

0

HOLTEN – Aaltje Vincent, oud inwoonster uit Holten gaf gisteravond een masterclass workshop "werk vinden met social media" in de Garden Room van Hoog Holten.

De zaal was goed gevuld en zoals afgesproken trapte ze precies om 19.30 uur af. De workshop zou duren tot 22.00 uur dus moest er gelijk worden begonnen aangezien ze nogal wat stof wilde behandelen.
Joop Heusinkveld was uitgenodigd om de, door Aaltje geschreven, boeken aan de man te brengen. Voor 15 Euro kon je al een exemplaar bemachtigen.

iedereen ging met een goed gevoel richting huis om diezelfde avond nog een social profiel bij te werken…..

Voorafgaand persbericht:
Aaltje Vincent begeleidt ruim 20 jaar mensen die nieuw werk willen vinden. Voor het vinden van een nieuwe baan zijn de social media LinkedIn, Twitter, Facebook en Hyves onmisbaar geworden.
Meer dan 90% van de werkgevers maakt bij het vinden van nieuw personeel gebruik van social media. Aaltje heeft deze zomer vele bedrijven geïnterviewd over hoe zij social media gebruiken om nieuwe
collega‟s te vinden. Grote en kleine bedrijven en uitzend- en werving & selectiebureaus.

In het eerste hoofdstuk wordt uit de doeken gedaan hoe dit in de praktijk gaat, evenals in de 12 cases over „werving met social media‟ door het boek heen. En in mijn blog http://www.aaltjevincent.nl/?page_id=611 De hoofdstukken over solliciteren via LinkedIn, Twitter, Facebook en Hyves, en de rol van Google daarbij, nemen de werkzoeker stap voor stap mee in hoe slim om te gaan met social media. Om gevonden te worden voor nieuw werk via je netwerk en door recruiters.
Over een effectief profiel en hoe je online een dialoog aangaat, met als doel: een ontmoeting „in het echt‟ om te netwerken of te solliciteren.
Werk vinden met social media geeft werkzoekenden een compleet inzicht in alle mogelijkheden op LinkedIn, Twitter, Facebook en Hyves, om gevonden te worden en tevens om de vacatures „heet van
de naald‟ te vinden.

Het is een boek vol voorbeelden en praktijkcases. De recensies van vakgenoten zijn samengevat: “laagdrempelig, uiterst praktisch, vol tips en handvaten, to the point, een afgepaste
gereedschapskoffer”. Link: http://www.aaltjevincent.nl/?page_id=727

Aaltje Vincent, schreef eerder de bestsellers Jobmarketing en Solliciteren via LinkedIn, samen met coauteur Jacco Valkenburg. Solliciteren via LinkedIn is sinds verschijnen in 2009 al twee jaar het best verkochte sollicitatieboek van Nederland en Jobmarketing staat in de top 25 van managementboek.nl

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer