Opstapje voor de ondernemer in Holten

0
HOLTEN – Het is niet zo dat alle ideeën voor Heerlijk Holten ook binnen afzienbare tijd worden uitgevoerd. Dat zegt Jan van Eck die namens de gemeente Rijssen-Holten betrokken is bij de toekomstplannen van het dorp.

"Dit kan een opstapje zijn om met ondernemers die al ideeën hebben verder te denken. Dit is een kader voor ondernemers waarbinnen suggesties kunnen worden ontwikkeld." Maar als alle ideeën op een rij worden gezet lijkt het wel erg ambitieus voor een dorp van nog geen 9000 inwoners. Maar Van Eck meent dat het nodig is de lat direct hoog wordt gelegd.

"Dat moet als je mee wil doen. Anders val je niet op in de provincie Overijssel. De Holterberg heeft een goede naam en ook de kern Holten moet daarvan profiteren. De toekomst zoals die staat beschreven in de visie Heerlijk Holten is de richting die wij de komende tien tot vijftien jaar met Holten op willen. En die drie pijlers kunst en cultuur, sport en bewegen en eco-fun sluiten redelijk aan bij wat in Holten al aanwezig is, bijvoorbeeld met het Kulturhus en de Nagelhoutcollectie."

"De visie is gemaakt door een ontwerpteam met deskundigen en die hebben veel overlegd met bijvoorbeeld horecaondernemers, politici en recreatieondernemers. We wilden weten wat er speelt in Holten."
(bron ondernemer)

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer