Opruimen fietswrakken bij NS-station

HOLTEN – Bij het station staan fietswrakken in de openbare stalling. De gemeente gaat deze fietsen vanaf maandag 29 juni voorzien van een label. De wrakken worden verwijderd in week 29 (van 13-17 juli). Eigenaren kunnen voor maandag 13 juli hun fiets bij de stalling weghalen. De overgebleven, gelabelde fietsen worden na deze datum tijdelijk bij De Sterkerij opgeslagen. Uiteindelijk herstellen of vernietigen we de niet-opgehaalde fietsen.

De fietswrakken, die in een zeer slechte staat verkeren, waarvan de eigenaren niet bekend zijn, nemen ruimte in die andere fietsers graag willen gebruiken voor het stallen van hun fiets.

Tot 13 juli bij station gelabelde fiets weg te halen
Wethouder Jan Aanstoot: “Alle fietswrakken die in aanmerking komen voor verwijdering zijn voorzien van een label met een waarschuwing dat de gemeente het wrak gaat verwijderen. De eigenaar krijgt dan nog de gelegenheid tot maandag 13 juli om zijn fiets zelf op te halen. Als dat niet gebeurt, dan halen onze medewerkers de fiets weg”. De Sterkerij slaat de fietswrakken op tot en met zaterdag 31 oktober 2015. Daarna worden ze vernietigd of hersteld en verkocht door De Sterkerij.

Tot en met 31 oktober 2015 bij De Sterkerij informeren naar eigen fiets
Eigenaren kunnen tot en met zaterdag 31 oktober 2015 hun fiets terugkrijgen als ze aantonen dat ze eigenaar zijn. Zij kunnen daarvoor bellen met De Sterkerij, t (0548) 543 859. De Sterkerij aan de Ethaanstraat 2a in Rijssen is open van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 12.30 uur.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer