Openluchtspel 2017 “Wat ne Kroam” in de Kosterskoele

0

Markelo – Onder de titel “Wat ne Kroam”, wordt er dit jaar een echte plattelandsklucht opgevoerd in de Kösterskoele. Het regieteam van de Koele was van mening dat nadat er enkele jaren serieuze stukken zijn opgevoerd, het nu weer eens tijd is voor een mooie klucht.
 
Het openluchtspel speelt zich af in een klein gehucht, waar de gemoederen tussen de buren hoog oplopen. Reden is de uitbreiding van de sloperij van buurman van der Werf. Dit is tegen het zere been van de buren die enkele jaren geleden van de stad naar het platteland zijn verhuisd. Als dan de baron een stuk grond aan de sloperij verhuurd voor de uitbreiding, zijn de rapen helemaal gaar. De buren vermoeden dat er naast de sloperij ook allerlei illegale praktijken plaatsvinden. Ze trekken dan ook alles uit de kast om hier achter te komen.
 
Als er dan op zekere dag een officiële klacht bij de gemeente binnen komt, slaat de vlam volledig in de pan. Wie de klacht heeft ingediend is de grote vraag. Of dit goed afloopt? U moet het zelf maar komen bekijken.
 
Wat ne Kroam, is een smeuiïg en hilarisch openluchtspel dat is geschreven door Henk Straalman en vervolgens bewerkt door het Regieteam van de Koele. De spelers, figuranten, decorbouwers en overige vrijwilligers zijn momenteel druk bezig om er voor te zorgen dat u straks weer zult genieten van een prachtige toneelavond.
 
De uitvoeringen vinden plaats op 7,8,10, 12, 14, 15, 17, 19, 21 en 22 juli. Aanvang 20.30 uur. Kassa open om 19:00 uur. Kaarten à € 10.00 voor het openluchtspel zijn uitsluitend en alleen te koop of te reserveren bij de Info Centrum Markelo, Goorseweg 1, 7475 BB Markelo met telefoonnummer 0547 – 760015

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer