Open Holtense Tafeltenniskampioenschappen 2015

HOLTEN – Op zaterdag 10  januari  a.s.  organiseert de Tafeltennisvereniging Holten de open Holtense kampioenschappen tafeltennis  voor zowel jeugd als  senioren. Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om circa 16.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld in de gymnastiekzaal aan de Vrijheidslaan te Holten.

Voor de jeugd geldt een minimum leeftijd van 7 jaar. Zowel recreanten als competitiespelers kunnen zich inschrijven voor dit toernooi. De kosten van deelname bedragen  € 2,50 voor jeugdspelers ( t/m 15 jaar) en voor alle overige deelnemers € 5,– p.p.

Inschrijven is mogelijk tot en met uiterlijk 9  januari 2015  bij Nico Valk , Köllingserf  65 te Holten. Behalve in het enkelspel kan men ook meespelen in de dubbelklasse. Wil je meedoen  bel Nico op nr 06-39555222 of stuur  een email naar [email protected] onder vermelding van jouw voornaam,achternaam, adres en geboortedatum .Geef ook aan in welke klasse (enkel/dubbel) je wilt meespelen.

Voor hen die vooraf een balletje willen slaan om te oefenen. Kan dit op de  maandag-avonden in december in de gymzaal van de Vrijheidslaan. Speciaal hiervoor is de zaal geopend van 20.00 uur tot 22.00 uur. Iedereen is hiervoor van harte welkom.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer