Open dag Liezenboerderij

Zaterdagochtend 9 juni was het een gezellige sfeer bij de Liezenboerderij aan de Larenseweg 102 in Holten. Vele ouders met hun kinderen, soms vergezeld door opa´s en oma´s, kwamen een kijkje nemen tijdens de open dag op deze locatie.

Kinderen konden een ritje maken in de stint en heerlijk springen op het springkussen. Ook waren er allerlei spel activiteiten zoals blik gooien en zaklopen, schminken en haren vlechten. Een groot succes was ook het voor deze gelegenheid uitgebreider gemaakte blotevoetenpad.
Natuurlijk werd er voor koffie en limonade gezorgd, ook konden de kinderen hun eigen cakeje versieren.

In de Liezenboerderij is al enige jaren een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang van Columbus Junior gevestigd.
Toen peuterspeelzaal Dribbel , onder de vlag van Via Vie Welzijn eind februari haar deuren sloot aan de Tuinstraat in Holten is het per 1 maart overgenomen door Columbus Junior en sindsdien ook gehuisvest in de Liezenboerderij. Hiervoor is het middengedeelte van de boerderij opgeknapt en opnieuw ingericht, zodat het naast een BSO-ruimte nu ook geschikt is voor kortdurende peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal ). Daarnaast kunnen de oudere BSO- bezoekers gebruik maken van een eigen 7+ ruimte.

Dribbel werkt met de methode Startblokken. Dit is een ontwikkelingsmethode, waarbij de peuters spelenderwijs en doelgericht worden voorbereid op de basisschool. Tevens is Dribbel een door de gemeente erkende VVE- locatie om peuters met een taal- of ontwikkelingsachterstand te begeleiden.

U bent van harte welkom om eens op de locatie te komen kijken.
De openingstijden van Dribbel zijn op maandag- , dinsdag- , donderdag- en vrijdagmorgen van 08.45 tot 11.15 uur. Op deze tijden ook bereikbaar op nr. 06 13745657.

De kinderdagverblijfgroepen en de buitenschoolse opvang zijn door de week dagelijks geopend van 7.00 tot 18.00 uur. Zij zijn bereikbaar onder nummer 088-2347 439
Voor verdere algemene informatie kunt op de website terecht:
http://www.columbusjunior.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer