Open dag Hockeyclub Holten

HOLTEN – Zaterdag 6 juni organiseerde Hockeyclub Holten een open dag op het hockeyveld aan de Aaltinksweg. De organisatie van het ‘Stick by stick’ evenement werd ondersteund door veel ervaren jeugdleden.

Deelnemers, jong en oud, konden een spelcircuit afleggen en kregen zo meteen de eerste stickvaardigheden aangeleerd. Het was een prachtige, zonnige dag dus waterspelletjes en ijsjes mochten niet ontbreken!
Om het hockeyseizoen feestelijk af te sluiten organiseerde Hockey Club Holten voor al haar jeugdleden, dames, heren, trimdames en veteranen en natuurlijk hun familieleden aansluitend een mega-barbecue. Maar liefst 125 deelnemers hadden zich hiervoor aangemeld. De zon brandde nog steeds volop, waardoor het familiespel natuurlijk al gauw eindigde in een watergevecht.

De open dag werd mede mogelijk gemaakt door Woody’s Pancakes & Steaks en Vrieskoop. Ben je enthousiast geworden, mail Hockey Club Holten dan om gratis met drie proeflessen mee te doen.
Wil je meer informatie en weten wanneer de trainingen plaats vinden, mail dan naar [email protected] en kijk op http://www.hockeyclubholten.nl.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer