Onderlinge wedstrijden Afd. Gymnastiek s.v. BATO

0

HOLTEN – De onderlinge wedstrijden van de afdeling gymnastiek van de s.v. BATO waren ook dit keer een groot succes.

De Holtense jongens en meisjes toonden zaterdag 2 juni 2012 in verschillende groepen in Sporthal ’t Mossink hun kunnen voor de trainsters en deskundige jury. Iedere deelnemer ontving een certificaat met vermelding van de behaalde punten voor de onderdelen lange mat en springkast, evenwichtsbalk, brug ongelijk en vloer.
In groep 1 eindigde Leonie Beldman als eerste voor Lisa Meijer en Kyla Oosterbaan. Groep 2 werd gewonnen door Laurie Spekrijsse, met Lynn Mellema op nummer 2 en Demi Soer als derde. In groep 3 eindigde José van Beek als eerste voor Lynn Oosterbaan en Danae Harrink. In groep 4 werd Rowie Bloemenkamp nummer één voor Hanne Holleboom en Indy Hofman. Yoran Harrink werd winnaar van groep 5, voor  Joost Ensink en Niek Ensink. Groep 6 werd gewonnen door Jolien Schuppert, met Kyla Kruidhof op nummer twee en Sanne Schuttert op plaats 3. Ilse jansen werd eerste in groep 7 met Lobke Nijkamp als nummer twee en Femke Holleboom en Minke Jansen Maneschijn samen op plaats drie.

In de selectiegroep waren eerste plaatsen voor Jolijn Oolbekkink, Jolijn te Raa, Jiska Vasters, Sharon Dunhoft en Celine Jurjens. Tweede plaatsen in de selectiegroep waren voor Ike Donkers, Noa Sjoers, Amber Dunhoft en Vera Stevens. Derde plaatsen in de selectiegroep werden behaald door Sonja Rus, Cloe Stam, Kim Blaauw, Irma Coster en Vera Paalman. De hoogste juryscore van alle gymnasten was voor Sharon Dunhoft met 36,1 punten. Sharon werd hiermee door voorzitter Gert Jan van ’t Holt als clubkampioen 2012 s.v. BATO gehuldigd. Op de website batoholten.nl staan foto’s van de huldiging en de overige hoogtepunten van de onderlinge wedstrijden.

Holtens weekoverzicht
Abonneer je op ons weekoverzicht en ontvang het laatste nieuws elke zaterdag rechtstreeks in je inbox
Je kunt uiteraard altijd weer afmelden!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer