Winnaar fairtrade breakpakket bij wereldwinkel

0

HOLTEN – Rob Veenstra wint het Fairtrade breakpakket van Wereldwinkel Holten.

Op het formulier dat hij inleverde, vulde hij in dat hij het zijn vrouw NathaIie gunt, omdat ze er altijd voor hem is. De blij verraste Nathalie en Rob ontvingen het pakket afgelopen zaterdag uit handen van de voorzitter Saskia van den Brink.
Omdat ze vaker wat kopen bij de Wereldwinkel, zijn Rob en Nathalie wel bekend met de fair trade producten. “Het is wel erg leuk om zo’n heel pakket met lekker dingen te winnen. Daar gaan we zeker van genieten samen!”, aldus een enthousiaste Nathalie.

De Fairtrade Break kan een ontbijt, lunch, koffiepauze of bijvoorbeeld borrel met fairtrade producten zijn. Iedere Wereldwinkel kon onder haar klanten één gratis Fairtrade Breakpakket verloten. Klanten konden aan de actie meedoen als zij voor meer dan € 5,- aan producten van Fair Trade Original kochten en daarnaast uiterlijk 26 mei een actiekaartje met kassabon inleverden bij de winkel.

Er waren veel meer klanten die aan de actie deelnamen, maar Rob bleek de gelukkige winnaar van het pakket.

Nieuwe vrijwilligers

De Wereldwinkel zoekt nog creatieve vrijwilligers voor een op te richten PR werkgroep . Van die vrijwilligers wordt verwacht dat ze persberichten kunnen schrijven en advertenties kunnen opstellen, behorend bij nieuws en acties in de winkel, zoals speciale activiteiten rond Pasen, moederdag/vaderdag, World Fair Trade Day, Kulturhusdag, Kerst, ed.

Ook medewerkers voor verkoop in de winkel zijn van harte welkom. Heb je een keer per twee weken een dagdeel vrij? Loop gerust eens binnen en hoor van de vrijwilligers wat het werk inhoudt en hoe leuk het is!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer