16 april: Ochtendwandeling met ontbijt voor Roemenië Project 2016

HOLTEN – Op zaterdag 16 april kan er onder leiding van een gids gewandeld worden over de Borkeld. Tijdens deze wandeling zie en hoor je de natuur langzaam ontwaken, laat je verassen door al het moois wat de Borkeld te bieden heeft. Het startpunt is ’n Witten bij de dagcamping op de Borkeld en vertrektijd is 06:00 uur. Deelname kost inclusief ontbijt 12,50 euro, er kunnen maximaal 30 personen meelopen.

Over Project Roemenië:
Van maandag 9 augustus tot woensdag 17 augustus 2016 zullen jongeren onder leiding van Arjen van der Spek, Johan Paalman, Ria Nijland, Henk Hulsman en Harry Gijsen werkzaamheden verrichten in de Roma wijk in de stad Cluj. Tijdens de projecten zal de groep ondersteunt worden door ervaren mensen van Stichting Charis. Het verschil tussen rijk en arm is in Roemenië groot, en Roma zigeuners staan aan de onderkant van de samenleving. Discriminatie is verboden, maar komt in de praktijk helaas voor. Veranderingen kosten tijd. Stichting Charis wil vooral, door veel met kinderen te werken, dat er veranderingen zullen plaats vinden op lange termijn.

Om dit project te doen slagen is en naast een groep enthousiaste jongeren ook veel geld nodig. Hiervoor zijn samen met de jongeren diverse sponsoracties bedacht. Ook zullen jongeren hun eigen sponsoracties gaan houden om zo het geld binnen te hopen krijgen om het project te doen slagen.

Opgeven kan tot 14 april via [email protected]

Reacties zijn gesloten.