Obs Haarschool zet zich in voor de Samenloop voor Hoop Holten

HOLTEN – Op Vrijdag 25 September organiseert het ‘Firstteam’ van de Samenloop voor Hoop Holten in samenwerking met Obs de Haarschool een sponsorloop ten behoeve van de Samenloop voor Hoop Holten.

Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Het ‘Firstteam’ is het allereerste team van de Samenloop voor Hoop Holten en loopt mee tijdens het evenement op 10 en 11 oktober as. op Meermanskamp.

In dit team zitten ouders, leerkrachten, MR en OR leden van de Haarschool maar ook familie en vrienden van deze deelnemers. Samen is het idee ontstaan om de kinderen van de Haarschool te betrekken bij dit mooie evenement doormiddel van een sponsorloop en zo ook een mooi bedrag op te halen met de kinderen wat zal worden aangeboden aan de SLVH tijdens de kinderloop op zaterdag 10 oktober as. De kinderen mogen zoveel mogelijk Opa’s, Oma’s, buren, vrienden kennissen etc. vragen om te sponsoren en op Vrijdag 25 September is er de gehele ochtend rond de school een parcours uitgezet om zoveel mogelijk rondjes te lopen en zo geld bij elkaar te lopen.

Dit allemaal onder begeleiding van het ‘Firstteam’ die deze ochtend ook de Samenloop voor Hoop armbandjes en wenszakken zal gaan verkopen.

Reacties zijn gesloten.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. AccepteerLees meer