Oad huldigt jubilarissen

HOLTEN – Oad organiseerde op 15 november een receptie ter ere van het 40-jarig jubileum van de heren Keilholtz (huisdrukkerij) en Morsink (technische dienst) en het 25-jarig jubileum van de heren Pekkeriet (technische dienst), Ten Velde (technische dienst), Otten (chauffeur), Van de Velde (technische dienst), Averesch (chauffeur), Herms (technische dienst) en Lammertink (technische dienst). Tijdens deze gezellige avond werd ook afscheid genomen van de heren Kendlbacher (chauffeur vestiging Hoofddorp) en Veldhof (chauffeur) die gebruik maken van de prepensioenregeling.

De receptie vond plaats van 17.00 – 19.00 uur in restaurant De Poppe in Markelo. Ook vele Oad collega’s waren hierbij aanwezig. Namens de Oad Groep sprak de heer Ter Haar sr de genodigden toe. Natuurlijk werden vele verhalen uit de oude doos tijdens de borrel opgerakeld en het bleef ook na de receptie nog lang gezellig in de uitbaterij.

Op de foto, v.l.n.r.
Jos Herms, Dinant Pekkeriet, Herman ten Velde, Gerard Morsink, Bennie Keilholtz, Albert Otten, Willem Averesch, Harrie Veldhof, Peppo Kendlbacher (dhr. A. van de Velde en M.J. Lammertink ontbreken)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.