Normaal ook dit jaar weer in Splo

0

Holten – In 2008 kan er ook in Splo weer naar hartelust gehøkt worden en wel op zondag 8 juni. De tent gaat al open om 17.00 uur en rond tienen alweer dicht. Vroeg weer thuis dus.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Toon Teun & August.

In eerste instantie doet dit denken aan het programma “De film van Ome Willem”, maar het betreft hier echter een rockband.
De muziek van Toon Teun & August laat zich het beste omschrijven als "classic rock" en "publieksvriendelijke blues en bluesrock". Deze brede omschrijving doet Toon Teun & August het meeste eer aan, en kenmerkt de diversiteit van de band.

Lekker in het gehoor liggende bluesjes van onder andere Stevie Ray Vaughn en ZZ Top worden afgewisseld met regelrechte rock klassiekers van bijvoorbeeld The Rolling Stones, The Beatles en Creedence Clearwater Revival. Aangevuld met wat ‘funky’ dingen zoals A Real Mother For Ya (Johnny Guitar Watson) en Superstition (Stevie Wonder) leidt dit tot een wonderlijke smeltkroes van repertoire, op zeer overtuigende wijze gespeeld door dit energieke drietal.

In het jaar van de drieëndertigste verjaardag van de Achterhoekse band Normaal wordt er weer stevig gas gegeven door de heren.

Na het succesvolle optreden van vorig jaar, na een tussenpoos van acht jaar, dit jaar dus op herhaling.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.